CARPFISHING START-UP
ORGANIZATOR : CARPFISHING cu sprijinul BALTA CENUSARU
LOC DE DESFASURARE: Balta Cenusaru
PERIOADA : 02-04 iulie 2021
DURATA CONCURSULUI : 50 de ore
LOCURI : 21
TAXA : 550 RON /echipa 2 + 1 pescari cu drepturi depline (al 3 lea pescar mai achita 50 lei si i se va oferi cupa in cel mai scurt timp daca se afla pe podium).
Locul I – cupe + medalii + diplome
Locul II – cupe + medalii + diplome
Locul III -cupe + medalii + diplome
Captura/sector medalii + diplome
Contact Tel. 0728868646 Eduard Vrabie
CONCURS CANTITATE – CALITATE
BALTA VA FI IMPARTITA IN 3 SECTOARE VALORICE
2 echipe de arbitrii
Vor fi intocmite doua clasamente separate: cantitate + calitate (cei mai mari A-10 , B-10, C-10 pesti).
Castiga echipa cu cel mai mic numar de puncte totalizat din cele 2 clasamente.
In caz de egalitate de puncte va castiga echipa clasata mai bine in clasamentul pe cantitate.
SE PUNCTEAZA CRAPUL COMUN CRAPUL OGLINDA SI AMURUL INDIFERENT DE GREUTATE
Programul competitiei:
vineri 02 iulie 2021:
08.00 intalnire cabana lacului
08.30- tragere la sorti(ordinea & standul)
09.00- deplasare standuri si descarcare bagaj
09.00-11.00 pregatirea materialului de concurs , campare , etc
11.00 – Semnal de incepera concursului
Vineri, Sambata, Duminica: competitie in desfasurare
Duminica 04 iulie 2021:
ora 13.00 semnal inchidere concurs.
Caz exceptional, daca o echipa agata un peste inaintea semnalului de sfarsit, va avea la dispozitie inca 15 min pt a scoate pestele
13.00-13.30- adunarea la cabana
13.30- festivitatea de premiere.
REGULAMENT 2021 :
01. Se pescuieste cu 4 lansete / echipa, cu un singur carlig.(ELIMINARE)
02. Obligatoriu saltele de receptie TIP CADA , spray dezinfectant acceptat de administratie, minciog ecologic ( ECHIPELE “FARA” VOR INCEPE MAI TARZIU CONCURSUL, DUPA CE VOR REMEDIA PROBLEMA)
03. Al treilea pescar are drepturi depline.
04. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. (DEPUNCTARE. SE ANULEAZA CEI MAI MARI 2 PESTI PRINSI PANA IN ACEL MOMENT SI 50 KG. DACA FAPTA SE REPETA, ELIMINARE)
05. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT)
06. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 20. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.(AVERTISMENT)
07. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura.(AVERTISMENT) la montura inline se permite inaintas dar fara stoper deasupra plumbului, montura elicopter sa face direct pe firul principal. nu este permis lead core-ul.
08. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand intre orele 07 si 21, doar pe jos.(AVERTISMENT)
09. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
10. Este interzisa plantarea, folosirea oricarui tip de sonar, sau a barcii de nadit. (ELIMINARE)
11. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap.(AVERTISMENT)
12. Concurentii sunt rugati sa lase standul de pescuit curat , fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate.(AVERTISMENT)
13. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill,campare) se desfasoara in stand, fara a deranja vecinii de pescuit.(AVERTISMENT).
14. Se va pescui intre zonele marcate de pe malul opus.(AVERTISMENT)
15. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor si consemnata in foaia de concurs.
16.Nadirea grea este permisa doar in intervalul orar 9-17. Nadirea grea inseamna folosirea rachetelor de nadire, a catapultelor pentru bulgari (cu afet sau tip Air Bomb) sau a lingurilor de nadire. In afara acestui interval se poate nadi cu cobra sau cu prastia de mana, dimensiunea maxima a bulgarilor de nadire fiind de 30 mm; (AVERTISMENT)
17. Se poate pescui cu plumb fix, pierdut sau in–line, pasta si arc naditor (interzis produse specifice feeder)
18 .Se poate pescui la carlig cu orice mai putin nada vie.(ELIMINARE)
19.Lanseta tip marker trebuie sa contina obligatoriu pluta marker.(AVERTISMENT)
20. Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca, sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT)
21 .Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecinii putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor. In cazul in care nu sunt de acord si fac contestatie, concurentul va primi AVERTISMENT.
22. Orice incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator, sau brigadele de arbitrii, atrage ELIMINAREA directa din concurs.
23. Este interzisa parasirea standului intre orele 24-06 pe parcursul desfasurarii concursului; exceptie facand deplasarea in scopul necesitatilor fiziologice.(AVERTISMENT)
ARBITRAJ
A. Se fac 2 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 8.00 si seara incepand cu ora 18. (2 echipe de arbitrii)
B. La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe
Cantaririle suplimentare, in afara programului acestora , se vor face la solicitarea echipei care a prins un peste mai mare de 12 kg ziua sau 15 kgnoaptea.
Orice cantarire suplimentara ceruta in timpul desfasurarii cantarului oficial se face dupa terminarea acestuia din urma.
Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi si introdusi in sacii de pastrare. Nu este voie sa se retina pestele in sac decat pana la cantarul oficial. Noaptea nu se fac cantariri decat in cazuri speciale ( peste peste 15 kg).
C. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatilor de pescuit, in defavoarea cantaririi crapilor.
D. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa SE AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
E. Arbitrii au dreptul sa verifice prin sondaj monturile echipelor participante in timpul concursului.
F. Contestatiile pot fi aduse la cunostinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza.. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 100 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.
SANCTIUNI
La cumulul de 2 avertismente de orice fel, echipa in cauza va fi descalificata. Decizia o va lua organizatorul concursului.
Premiile sunt valabile doar in cazul ocuparii celor 21 locuri!!!!
Pentru rezervarea locului se achita 300 RON in limita locurilor disponibile.
Orice alta problema aparuta si nestipulata in regulament este solutionata de catre Organizator.
Taxa de participare se poate achita la Eduard Vrabie (0728868646) sau la administratorul baltii Cenusaru
FIR INTINS !!!

Lasă un răspuns